Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Bij de ontwikkeling van de compacte poederclinique stay mat is lichtheid gecombineerd met optimale compatibiliteit de basis van het concept van perfecte schoonheidsverzorging. Het concept omvat ook de overtuiging van de fabrikanten dat een onberispelijke teint wordt gecreëerd, onder andere door verzorgende texturen die niet kunnen worden gevoeld op de huid, noch gezien als kunstmatig.

De lichtheid begint bij het aanbrengen van de Clinique Stay mat. Het microfijne compacte poeder kan eenvoudig met een kwast op het gezicht worden aangebracht. Hier ontwikkelt het een gemiddelde ondoorschijnendheid met olieregulerende eigenschappen. Visueel laat het niets dan een stralend frisse teint en fijne poriën na. Clinique Stay mat is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een gemengde huid, een vette huid en een gevoelige huid. Het hoofdkenmerk van compacte poeders, namelijk matten, dat de olieschijn urenlang reguleert, komt deze doelgroepen ten goede.

De vederige textuur zonder parabenen, parfums of sulfaten is bijzonder gunstig voor de gemakkelijk prikkelbare en over het algemeen gevoelige huid. Zonder dergelijke irriterende stoffen blijft de huid onder de Clinique Stay mat ontspannen, en deze rust is ook te zien in de vorm van een frisse teint. De doelgroep profiteert ook van de mogelijkheid om het poeder direct op de huid aan te brengen voor een gelijkmatige mattering in plaats van overmake-up. De poriën zijn niet verstopt, maar zien er fijner uit en krijgen voedsel in de vorm van waardevolle werkzame stoffen in een microscopisch poederachtige consistentie.

Silica staat bekend als een beproefd middel voor strak bindweefsel. In Clinique Stay mat zit het in de vorm van bolletjes. Deze voeden de huid van buitenaf, zodat de fijne, gelijkmatige poriën vele uren behouden blijven. De pigmenten die erin zitten zijn ook zeer fijn en daarom uiterst delicaat. Deze pigmenten hebben een goede helderheid, wat de teint een frisse uitstraling geeft met optimale matten. De actieve bestanddelen in de Clinique Stay mat bevatten ook olieglans-regulerende bestanddelen. Deze helpen vooral bij de vette en gemengde huid tegen ongewenste vette gebieden, en dit betrouwbaar over een lange periode van tijd.

Het design

Clinique Stay mat is verpakt in een lichte, lichtgroene pot poeder. Het ontwerp hiervoor is eenvoudig, makkelijk te hanteren en heeft een aangenaam frisse uitstraling. De kleine cosmeticaspiegel in het deksel biedt een snel en discreet zicht op elke plaats en dus controle van de make-up op elk gewenst moment. Het compacte poeder zelf wordt rond geperst als plaat en verpakt in een witte plastic kist. Bovendien beschermt de poederspons het oppervlak tegen mechanische beschadiging en vocht.

De voorgeschreven en belangrijke artikelomschrijvingen zijn te vinden bij Clinique Stay-Mat aan de onderzijde van het blikje en zijn volledig eenvoudig te houden. Al met al heeft het verpakkingsdesign voor elke handtas een voldoende handig formaat.

Het assortiment

Clinique Stay-Mat zijn verschillende compacte poeders voor de vette of gemengde huid. 01 Stay Buff is een neutrale, lichte kleur voor een lichte teint in dit assortiment. Silicakorrels van microscopische fijnheid in de lichte textuur zorgen voor een fijn-porige uitstraling. Het product wordt zeer goed verdragen, zelfs door de gevoelige huid.

02 Stay Neutral, een fijne poedermat voor de vette of gemengde huid, is ook geschikt voor een matte afwerking op een lichte teint of op een subtiele make-up. Het compacte poeder zorgt voor een langdurige regeling van een olielaag. Het onmiddellijke effect is een fijn-porige uitstraling met een gelijkmatige, frisse uitstraling. De kleurpigmenten laten de teint fris glanzen zonder de huid te verzwaren.

Voor een medium lichte teint of de afwerking van soortgelijke make-ups, bevat Clinique Stay Mat nuances van de gemiddelde helderheid zoals in 03 Stay Beige. Dit compacte poeder heeft een goed dekkend vermogen en is samengesteld zonder parabenen, parfums of sulfaten. Zelfs met een gevoelige huid zorgt de extra fijne, olievrije textuur voor een perfecte afwerking die er fijn geporiënteerd uitziet en de teint een speciale glans geeft.

04 Blijfhoning is ook een betrouwbare mat. Deze nuance is geschikt voor een donkerdere teint of over een sterke make-up als afwerking. Uniek poederen leidt tot een matting van gemiddelde ondoorschijnendheid en ondersteunt een natuurlijk mooi uiterlijk. Het compacte poeder is niet waarneembaar op de huid en is bij uitstek geschikt voor het reguleren van een olieachtige glans van de huid.

Een bijzonder warme bruine tint onder de compacte poeders van Clinique Stay-Mat is de medium donkere Nuance 17 Stay Golden. De fijne poederachtige textuur is bijzonder vriendelijk voor de huid zonder parabenen, sulfaten of parfums. Het compacte poeder kenmerkt zich door zijn lange houdbaarheid en gemiddelde dekkracht. Huid actieve ingrediënten reguleren een olie glans voor vele uren. Dit is voordelig bij een vette of gemengde huid voor een gelijkmatige afwerking. 101 Invisible Mat is een lichtbeige van microfijne, poederachtige compacte textuur. Deze nuance is ook zonder irriterende stoffen samengesteld en wordt daarom optimaal verdragen door de gevoelige huid. Het poeder ligt fijn en licht op de huid en verstopt de poriën niet.

De commerciële

Breng Clinique Stay Matte correct aan.