Meer informatie:

Het concept

De Clinique Superbalanced Silk Makeup is een variatie op de Superbalanced formule. Silk Clinique huidtypen 2 en 3 zijn ideaal voor de combinatie van huid en vette huid gekenmerkt als Clinique huidtypen 3 en 4.

Elke huid heeft andere behoeften en kan ook lokaal verschillen. De rechte combinatiehuid heeft vette en droge gebieden. Afhankelijk van de dag kan de huid er ook roodachtig, bleek of moe uitzien. Superbalanced is daarom een formule die voor veel verschillende situaties de juiste oplossing biedt en dagelijks gebruikt kan worden. Het zorgt voor een zeer natuurlijk en mat resultaat. Eenvoudig aan te brengen, de teint is licht gecorrigeerd en mat. Tweemaal toegepast, biedt het meer dekking voor probleemgebieden.

De formule is olievrij en verrassend licht. Het bevat een extract van de alg Laminaria Saccharina, dat een matigende werking heeft en de productie van olie controleert. Voor meer vocht bevat het natriumhyaluronaat. Make-up helpt ook visueel om de teint te corrigeren. Zuivere zijde en fijne polymeren helpen de verschijning van rimpels, lijntjes en poriën te minimaliseren. Bovendien beschermt zonwering met SPF 15 tegen UV-geïnduceerde huidveroudering in het dagelijks leven.

Een directe vergelijking tussen het origineel en Zijde toont de verschillen in de formule. Zijde heeft een natuurlijke matte afwerking en kan ook met een licht dekkend vermogen worden aangebracht. Afhankelijk van de behoeften van de huid hydrateert of reguleert het de glans van de olie. Het bevat ook UV-bescherming, waardoor het ideaal is voor overdag gebruik. De kleurkeuze is voor beide formules groot en varieert zowel in de algemene helderheid als in de ondertonen. Dit ondersteunt een natuurlijk ogend resultaat. Dit maakt het ook gemakkelijker om geschikte beschermings- of poedervormige producten te vinden en te combineren binnen het Clinique gamma. Maar zelfs alleen gedragen, kan Superbalanced Silk een perfect uitziende huid creëren terwijl de verzorging en bescherming van het.

Het design

De Clinique Superbalanced Silk Makeup is identiek van ontwerp aan de originele Superbalanced Makeup. Het is een elegante fles met satijnen glas. Hierdoor is het semi-transparant en wordt altijd het zicht op de kleurnuance en de vullingshoeveelheid gegeven. Het zilverkleurige, metallisch glanzende deksel contrasteert met het matglas. De zwarte letters tonen de grote C en de letters van het Amerikaanse merk. Onder de toevoeging Superbalanced Silk is te lezen, zodat fouten onmogelijk zijn.

De vloeibare textuur kan door de smalle opening worden verwijderd en gedoseerd. Het kan bijvoorbeeld op de rug van de hand worden aangebracht en vervolgens met een borstel en spons worden opgepakt. Als alternatief is er ook een originele Clinique pompdispenser die eenvoudig wordt ingeschakeld.

Het assortiment

De Clinique Superbalanced Silk Makeup collectie is geoptimaliseerd voor gemengde en vette huidtypen. Niet alleen de verzorging, maar ook de decoratieve cosmetica van Clinique zijn gebaseerd op de classificatie volgens huidtypes en hun individuele behoeften. Terwijl de originele Superbalanced formule is ontwikkeld voor type 2 en 3, droge tot gemengde huid, biedt zijde betrouwbare matting voor vette huidtypes.

Het Laminaria Saccharina-extract wordt verkregen uit de gelijknamige alg en helpt de productie van natuurlijke olie te controleren. Het resultaat is een mat, maar toch natuurlijk ogend resultaat. Tegelijkertijd voorziet de formule ook vocht van natriumhyaluronaat. De huid wordt dag na dag in balans gehouden en krijgt precies de verzorging die ze nodig heeft. Of het nu droge vlekken, roodheid, bleke teint of ongewenste glans betreft, de veelzijdige formule richt zich op verschillende probleemgebieden. De textuur is zeer licht en olievrij. Het kan slechts één keer worden toegepast voor gemakkelijke dekking. Bij dubbele toepassing kan een gemiddelde opaciteit worden bereikt. Zijde is niet alleen een bijnaam, maar markeert ook de pure zijde in de Stichting. Samen met speciale polymeren werkt het als verzachter en helpt het lijntjes, rimpels en poriën te minimaliseren. De lichtbescherming met SPF 15 beschermt tegen UVA- en UVB-blootstelling bij dagelijks gebruik.

Er zijn verschillende kleuren om uit te kiezen, die natuurlijk gecombineerd kunnen worden met andere maskeer- en make-upproducten indien gewenst en met de gewenste afwerking. De Clinique Superbalanced Silk Makeup 02 Shell heeft een zeer lichte, licht grijs-roze beige tint. Een donkerdere variatie is Superbalanced Silk Makeup 05 Ivoor. De variant Clinique Superbalanced Silk Makeup 06 Chamois is roder. In het medium kleurenspectrum zit Superbalanced Silk Makeup 08 Canvas, dat een iets warmere beige tint heeft. Donker en roder is Clinique Superbalanced Silk Makeup 14 Suede. De gouden variatie is Clinique Superbalanced Silk Makeup 15 nootmuskaat.

De vloeibare textuur kan eenvoudig worden gedoseerd door de smalle opening van de fles. Het kan worden aangebracht met de vingers, een funderingsborstel of een spons. Voor een bijzonder natuurlijke uitstraling alleen aanbrengen wanneer een lichte kleurcorrectie nodig is.