Het concept

Het Clinique Beyond Perfecting Super Concealer laat onvolkomenheden en onzuiverheden verdwijnen. De betrouwbare dekkende crème overtuigt door zijn dekkracht en duurzaamheid. De extra naam camouflage verwijst naar de zeer hoge opaciteit, die ook moeilijke huidproblemen of roodheid moet dekken. Zelfs de donkere schaduwen onder de ogen kunnen op deze manier geneutraliseerd worden. De hele teint ziet er gelijkmatiger en frisser uit.

De formule blijft echter verrassend licht en aangenaam. De romige consistentie wordt niet maskerig of extreem mat. Het kan naar wens worden opgebouwd en blijft romig. Het heeft lichte hydraterende eigenschappen. Op deze manier worden de fijne lijntjes en rimpels van de huid niet benadrukt. De formule moet niet alleen waterdicht zijn, maar ook "Lifeproof", d.w.z. getest op de dagelijkse uitdagingen van het leven. Dit betekent dat het bestand moet zijn tegen zweten en een hoge luchtvochtigheid. De concealer mag niet bevlekken en moet ook na een lange periode van gebruik vers blijven. Er wordt een houdbaarheidsperiode tot 24 uur beloofd, zodat de persoon Clinique Beyond Perfecting Super Concealer moeiteloos kan deelnemen aan het dagelijks leven en langere nachten. Ongeacht het seizoen en het klimaat blijft een aangenaam huidgevoel behouden. Zelfs de gevoelige huid onder de ogen wordt verzorgd door de hydraterende werkstoffen.

Voor blauwachtige schaduwen en verkleuringen wordt de selectie van een meer perzikkleurige tint aanbevolen. Dit zal hen helpen om ze te neutraliseren. Roze tinten daarentegen zijn goed tegen een bleke en vermoeide teint en geven nieuwe glans.

De formule is Clinique allergie getest en 100% parfumvrij. Het is zowel door dermatologen als oogartsen getest. Het is olievrij en niet comedogeen, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes. De romige textuur kan direct met de vingers worden gedebiteerd en gefineerd om de make-up onderweg snel op te frissen. Als alternatief kan ook een concealerborstel worden gebruikt.

Het design

Het Clinique Beyond Perfecting Super Concealer heeft een romige textuur. Daarom is het verpakt als een handige tube. Dit vergemakkelijkt de verwijdering, omdat het product perfect gedoseerd kan worden door zachte druk. Het kan direct op de rug van de hand of op een spons of borstel worden gestript. Zo kan een kleine hoeveelheid eerst op de huid worden aangebracht en perfect gefineerd. De opaciteit kan dan naar wens worden opgebouwd en geïntensiveerd. De buis heeft als bijkomend voordeel dat elke kleurnuance altijd op dezelfde manier zichtbaar is. Het transparante ontwerp maakt het mogelijk en wordt aangevuld met zilverkleurige letters. Natuurlijk beschermt een schroefstop de verpakking tegen lekkage.

Het assortiment

Het Clinique Beyond Perfecting Super Concealer is een langdurige maskeringscrème voor alle huidtypes. De formule is uitvoerig getest op allergieën en getest onder dermatologische en oogheelkundige richtlijnen. Het wordt dus goed verdragen en is ook olievrij en niet comedogeen. Van de gevoelige tot de onzuivere huid kan de concealer dus worden gebruikt. Het levert een instelbare opaciteit, die reikt tot aan camouflage. Zo worden donkere schaduwen, verkleuringen en andere onregelmatigheden in de teint op betrouwbare wijze afgedekt. Voor een natuurlijk resultaat moet het geleidelijk worden aangebracht en geleidelijk worden geïntensiveerd. Hierdoor kan de opaciteit individueel worden opgebouwd.

De textuur blijft echter romig en droogt niet als een masker. Het nestelt zich dus niet in rimpels en meer, maar blijft als vers aangebracht. Toch wordt het veegvast en wrijft het niet weg. Zelfs voor een klimaat met een hoge luchtvochtigheid moet de Super Concealer zonder problemen blijven zitten. Zelfs bij het zweten blijft het op zijn plaats zitten, zodat de make-up tot 24 uur perfect blijft zitten. De formule bevat ook hydraterende actieve bestanddelen. Ze zorgen voor een aangenaam huidgevoel en verzorgen zelfs de tere huid rond de ogen. De romige textuur kan direct met de vingers of met een geschikte concealerborstel worden gemengd. Natuurlijke overgangen worden gecreëerd met lichte scharbewegingen. Indien gewenst kunnen een foundation en andere producten voor de teint worden gecombineerd. De handige tube is ideaal voor het opfrissen van make-up onderweg.

De kleurnuances volgen het gemeenschappelijke schema van cosmetische producten van Clinique . Zo bestrijken ze een zeer groot spectrum van zeer helder tot zeer donker. Het kleurnummer en de naam geven informatie over de toon. De Clinique Beyond Perfecting Super Concealer 04 Very Fair is zeer licht en meer perzikachtig. Dit is goed voor het neutraliseren van blauwachtige schaduwen onder de ogen. De Clinique Beyond Perfecting Super Concealer 10 Matig Fair is een medium abrikoosbeige. Eerder neutraal tot een beetje roze is het medium beige van Clinique Beyond Perfecting Super Concealer 18 medium.

De crèmetextuur maakt het ook mogelijk om de nuances te mengen tot een individuele tint. Vooral voor schaduwen kan een iets lichtere tint worden gebruikt om ze op te fleuren.

De commerciële

De manier waarop je daarmee Clinique Beyond Perfecting Super Concealer vakkundig donkere kringen verbergt.