Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Clinique BIY druppels zijn ontwikkeld voor een compleet nieuwe make-up ervaring die individueel kan worden gevarieerd. BIY is een woordspeling op DIY - Doe het zelf. De B staat voor blend. Dit zijn pure kleurpigmenten in vloeibare vorm. Ze hebben een zeer zijdeachtige textuur en zijn bedoeld als aanvulling op de verzorging. Ze kunnen gemakkelijk worden toegevoegd aan de moisturizer. Zo ontstaat afhankelijk van de dosering een getinte dagcrème, een BB-crème of een ondoorzichtige foundation. Een groot voordeel is dat de crème perfect kan worden aangepast aan uw eigen huidtype. Zo krijgt de huid haar gebruikelijke verzorging en ligt de make-up er niet zomaar op.
Vooral licht getinte crèmes zijn vaak verkrijgbaar in een beperkt aantal kleuren of komen niet overeen met het persoonlijke huidtype. De Blend it Yourself druppels hebben een scala aan nuances met verschillende helderheid en ondertonen als een klassieke make-up. Ze kunnen direct in de hand worden gemengd met de vochtinbrengende crème. Een druppel zorgt voor een zeer natuurlijk, licht dekkend vermogen. Twee druppels zorgen voor een gemiddelde opaciteit en komen overeen met het resultaat van de populaire BB en CC crèmes. Drie druppels hebben een sterk dekkend vermogen en de dosering kan dagelijks worden aangepast.
Als je een slechte dag hebt en roodheid of meer onzuiverheden wilt verdoezelen, neem dan gewoon meer druppels. Tegelijkertijd kan de moisturizer natuurlijk ook worden aangepast aan de huidige behoeften. Zo kunnen in de zomer lichtere texturen worden gebruikt en in de winter intensieve crèmes. Toch is slechts een fles pigmentdruppels nodig. Voor een optimaal resultaat moet de flacon goed worden geschud gedurende tien seconden. Een balletje helpt om de vloeibare pigmenten optimaal te mengen. Net als alle andere Clinique producten is de BIY lijn zeer goed te verdragen, op allergieën getest en geurvrij.

Het design

De Clinique BIY Blend it Yourself pigment druppels hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een vloeibare druppelvorm. Voor de perfecte dosering worden ze daarom verpakt in een fles met pipet. Zeker met een stichting draagt dit veel bij aan de hygiëne. Het eigenlijke product blijft onaangeroerd, waardoor het risico op verkleuring van de make-up of het verspreiden van onzuiverheden afneemt. Tegelijkertijd is het een zeer economische manier van doseren van het product, vooral voor meer vloeibare texturen. De druppels zijn nauwkeurig te tellen, zodat de opaciteit ook individueel kan worden gevarieerd. Ze kunnen worden gemengd in de palm van de hand of op een cosmetisch pallet met de vochtinbrengende crème.

Het assortiment

De Clinique BIY druppels veranderen uw eigen vochtinbrengende crème in een make-up met individueel geselecteerd dekkend vermogen. Ze worden gemengd met de vochtinbrengende crème om een perfecte combinatie van verzorging en kleur te creëren. Een groot voordeel is dat het persoonlijke huidtype en haar behoeften ideaal in overweging kunnen worden genomen. Bovendien kunnen, afhankelijk van de gelegenheid of de huidige huidproblemen, verschillende resultaten worden bereikt. Een druppel zorgt voor een getinte dagcrème voor een zeer natuurlijke look. De vochtinbrengende crème bereikt met twee druppels een gemiddeld dekkend vermogen zoals een BB crème. Drie druppels kunnen worden toegevoegd voor een meer klassieke make-up look met een sterke dekking.
De kleurkeuze is zeer gevarieerd. De helderste tint is Nuance Clinique BIY Blend it Yourself Pigment Drops 105 Breeze, een zeer helder, vrij neutraal beige. De kleur Blend it Yourself Pigment Drops 110 Alabaster daarentegen is nog steeds licht maar iets rozeer. De Blend it Yourself Pigment Drops 115 Ivoor is iets donkerder en meer ivoor. De helderheid of duisternis van de nuances kan uit de betreffende kleurnummers grofweg worden geraden. Blend it Yourself Pigment Drops 120 Gouden Neutral gaat in het lichte tot medium spectrum. Het is een vrij warm beige. Een tint met neutrale ondertonen is Blend it Yourself Pigment Drops 125 Neutral. De Nuance Blend it Yourself Pigment Drops 130 Fair is iets donkerder en neutraal.
De kleur met warme ondertonen heeft het nummer Clinique BIY Blend it Yourself Pigment Drops 135 Honey. Ondanks de naam Blend it Yourself Pigment Drops zit 140 Vanille meer in het medium tot donkerder kleurenspectrum. De Blend it Yourself pigment druppels 145 Beige zijn iets lichter, maar net zo neutraal. Met de kleur 150 zand is er ook een iets roodtere, warme zandtint. Een warme, donkerbruine tint is Meng het zelf pigment druppels 155 Gouden. De Blend it Yourself pigment druppels 160 Amber hebben een van de donkerste tinten. Het warme bruin doet denken aan amber. De producten van Clinique zijn zeer goed verdragen, op allergieën getest en 100% parfumvrij.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.