Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Voor een perfecte verzorging en make-up van de lippen is er nu de unieke glans uit de Clinique Chubby Plump & Shine serie. De potloden zorgen voor een fruitige, frisse look, een schitterende glans en glinsterende effecten. Met een rijk hydraterend complex verzorgen en beschermen de stokken de lippen tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De unieke textuur verfrist en koelt de lippen. De broze en ruwe lippenhuid wordt weer fluweelzacht en soepel. Het resultaat is een briljante en onberispelijke afwerking die lang meegaat. De lippenstiften van Clinique Chubby Plump & Shine overtuigen door een sterk dekkend vermogen en sterke kleuren, die speciaal voor het voorjaar en de zomer zijn ontworpen. De pennen hebben een zachte textuur waardoor ze comfortabel zijn om te dragen. De intense kleuren creëren een elegante look die sensueel en sexy is.

Chubby Plump & Shine van Clinique zorgt voor extra glans en extra bescherming voor perfecte lip make-up. De glans van Cinique kan zowel op de eigen lippenstift als op een gewone lippenstift worden aangebracht. Met de praktische schroefdop kunt u precies de gewenste hoeveelheid op de applicator doseren. Alle producten uit de Clinique Chubby Plump & Shine serie zijn dermatologisch getest en ook geschikt voor de gevoelige lippenhuid. Deze innovatieve glansreeks omvat acht spannende kleurvarianten. Ervaar lip make-up in ongekende perfectie met Clinique Chubby Plump & Shine producten.

De Clinique Quickliner for Lips is de perfecte aanvulling op deze pen. Een lippencontour-potlood dat een bijzonder lange fixatie belooft en verkrijgbaar is in een breed scala aan kleuren. De mascara Chubby Lash Fatten wordt ook aanbevolen voor de ogen, waardoor de wimpers extreem vol en intensief van kleur zijn. De Take The Day Off Remover voor lippen, wimpers en lippen is perfect voor het voorzichtig verwijderen van make-up.

Het design

Met de producten uit de Clinique Chubby Plump & Shine serie kunt u lip make-up geven die iets zekers. De potloden geven de lippen de klassieke glans en overtuigen met intense kleuren en een sterk dekkend vermogen. Bovendien worden de lippen verzorgd en vers gehouden. Het verpakkingsontwerp is zowel praktisch als innovatief. Het deksel van de slanke pennen wordt in de betreffende kleur gehouden. Kap en schroefdop zijn zilverkleurig. Voor de toepassing wordt de pen met behulp van de schroefdop vastgeschroefd. Op deze manier kan de inhoud precies worden gedoseerd zoals vereist op de applicator. Na gebruik kunnen de pennen veilig en schoon worden afgesloten met de dop. De compacte pennen passen gemakkelijk in elke zak en zijn daarom ook de juiste keuze voor op reis of onderweg. De Clinique Chubby Plump & Shine glanspennen zijn te herkennen aan hun slanke design en het Clinique logo.

Het assortiment

Als u sensationele glanseffecten met lippenmake-up wilt bereiken, moet u vertrouwen op de producten uit de Clinique Chubby Plump & Shine serie. Het zijn nieuwe lippenstiften met intense kleuren voor een fruitige, frisse look. Bovendien worden glanzende effecten en een stralende glans bereikt. Maar ook de verzorgende werking van de pennen is uitstekend. Het rijke vochtcomplex beschermt en verzorgt de lippen. Ze worden beschermd tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. Tegelijkertijd worden de lippen gekoeld en ververst. De ruwe en broze lippenhuid wordt weer soepel en fluweelzacht, wat resulteert in een onberispelijke en stralende afwerking. De uitstekende dekkracht zorgt ervoor dat de kleur en het verzorgende effect lang aanhoudt. Door de zachte textuur creëren de pennen een aangenaam draagcomfort.

De heldere lente- en zomerkleuren van Clinique Chubby Plump & Shine staan garant voor een frisse, sensuele en elegante look. De toepassing is eenvoudig en flexibel. De glans kan over de lippenstift of alleen worden aangebracht. Dankzij de praktische schroefdop kan de gewenste hoeveelheid nauwkeurig worden gedoseerd. Nu hoef je Chubby Plump & Shine alleen nog maar gelijkmatig over je lippen te verdelen. Alle producten van de Clinique Chubby Plump & Shine serie zijn dermatologisch getest en kunnen ook worden aanbevolen voor de gevoelige lippenhuid.

Bijzonder indrukwekkend is de kleurvariatie van deze glansreeks. Met Liquid Lip Plumping Gloss 01 Normous Nude, Liquid Lip Plumping Gloss 02 Super Scarlet, Liquid Lip Plumping Gloss 03 Portly Peach, Liquid Lip Plumping Gloss 04 Pink and Plenty, Liquid Lip Plumping Gloss 05 Powerhouse Punch, Liquid Lip Plumping Gloss 06 Jumbo Gem, Liquid Lip Plumping Gloss 07 Goliath Grape en Liquid Lip Plumping Gloss 08 Va Va Violet zijn in totaal acht kleuren beschikbaar. Laat Clinique Chubby Plump & Shine u ook overtuigen.